fitSTATION

Vuodesta 2009 Hämeenlinnassa toiminut kuntoiluasema haluaa tarjota monipuolista, asiakaslähtöistä ja ajanhermolla olevaa kuntoilua matalalla kynnyksellä ihan kaikille. Toimintamme perusta on tavallisten kuntoilijoiden asiantunteva ja ihmisläheinen palveleminen. Kotoisa, avoin ja innostava tunnelma salillamme ilmenee nauruna, hassutteluna ja avoimena keskusteluna toimintamme lomassa. Toivoisimme, että ihan jokaiselle liikkujalle löytyisi meiltä helposti tavoitettava harrastusmahdollisuus. Kuuntelemme asiakkaitamme, kehitämme toimintaamme ja räätälöimme erilaisiin tarpeisiin liikuntapalveluita  -- ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan meidän rentoon liikuntayhteisöömme! 

 

 

fitSTATION -kuntoiluasema Hämeenlinnassa tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia harrastaa ryhmäliikuntaa linja-autoasemalla sijaitsevissa tiloissaan. Tarjontamme jakautuu kahteen osaan: viikkotunnit ja kurssit.

VIIKKOTUNNEISTA löytyy monipuolinen kattaus liikuntaa ilman sitoutumista. Ryhmäliikuntatunnit tarjoavat monia vaihtoehtoja hauskaan ja tehokkaaseen harrastamiseen. Haluat sitten kuntoilua, tankotanssia, ilmajoogaa, Lavista, AirFlyta tai kehonhuoltoa, löydät meiltä siihen varmasti mahdollisuuden kattavasta lukujärjestyksestämme. Tutustu kaikkiin viikkolukkarin tunteihimme varauskalenteristamme. Viikkotunneille ilmoittaudutaan kertaluontoisesti ja maksat ainoastaan siitä minkä olet varannut -- kertamaksu, liikuntaeduilla maksaminen tai kymppikortin rastitus. Rohkeasti mukaan!

 

Pitkäjänteisemmän harrastuksen löydät monipuolisesta kurssivalikoimastamme. Kurssimuotoisina lajeina mieltä löytyy ilma- ja lattia-akrobatia, ilmajooga, pilates, tuolitanssi, lasten temppuiluharrastukset, ryhtiryhmä, remonttiryhmä ja useita muita kuntoilumuotoja. Vauvajumpassa vanhempi pääsee liikkumaan yhdessä vauvan kanssa. Lasten kursseissa tarjolla on monipuolisesti erilaisia temppuilulajeja: parkour, trikkaus, akrotemppuilu ja ilma-akobatiaa. Useista lajeista löytyy useita tasoja, joten kurssitunteja löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneillekin voimistelijoille -- pienemmille ja isommille. Ammattitaitoisten ohjaajiemme tunneilla olet varmasti turvallisissa käsissä – palvelemme asiakkaitamme aina yksilön tarpeet huomioiden.

 

Tilaustunnit polttareihin, Tyky-tempauksiin tai pikkujouluihin järjestyvät meidän kauttamme. Haluat sitten järjestää porukallesi tankotanssia tai kuntoilua, tiedustele rohkeasti. Yrityksille löytyy hyviä vaihtoehtoja Tyky-toimintaan; yhdessä tekeminen on sekä mukava että tärkeä osa työhyvinvointia. Tiedustele rohkeasti.

 

Ota yhteyttä