Airfly

AirFly on tehokas ja superhauska kuntoilumuoto, joka kehittää erityisesti keskivartaloa ja räjähtävää lihasvoimaa. Välineen tarjoama painovoimavastus, joustavuus, liikesuuntien monipuolisuus ja tasapainottelu antavat erityisesti haasteita ja kehittymistä selän vahvistamiseen, keskivartalon syviin lihaksiin ja isojen lihasten voimantuottoon. Liikunnallinen tehokkuus, lihasvoiman kehittävyys ja treenin hauskuus tekevät kuntoilutuokiosta aivan huikean kokonaisuuden. AirFly alkoi salillamme lokakuussa 2018.

 


AirFly-tunnilla hyödynnetään kattoon kiinnitettyä kuminauhavaljasta ja sen tarjoamaa kannattelua ja vastusta. Valjaan ominaisuuksia käytetään monipuolisesti hyväksi. Toisaalta valjas keventää raskaita liikkeitä kannattelemalla, jolloin saadaan kevennystä ja apua liikkeisiin, joita ei ehkä muuten jaksaisi. Pääosin kuitenkin treenissä hyödynnetään kuminauhan vastusta ja pomppukannattelua. Lihaksiston räjähtävän voimantuoton ominaisuuksia kehittämällä saadaan treeniin huikeita tuloksia ja liikunnan hyödyt maksimiin. Kattokuminauhan käyttö vaatii luonnostaan keskivartalon aktivoimisen ja tämä ominaisuus tuokin treeniin corealueen kehittymisen kuin itsestään.

 


AirFly-tunnit ohjataan ns. valmennustekniikkaa hyödyntäen -- ohjaaja on coutsi, joka neuvoo ja ohjaa tunnin aikana yksilöllisesti. Tunnit koostuvat välineen hallintaharjoituksista, lämmittelyliikkeistä, liikeiden harjoittelusta ja ns. treeniosuudesta.  Valikoima erilaisista AirFly- tunneista löytyy varauskalenteristamme

 

.

Katso tunnit varauskalenterista