Tankotanssi

Tankotanssissa kuntoillaan lattiasta kattoon ulottuvalla tangolla. Laji kehittää notkeutta, voimaa ja kehonhallintaa. Tankotanssi voi tuntua vaativalta ja akrobaattiselta lajilta, mutta itse perustekniikan oppii helposti. Aloittelijan ei tarvitse olla huippukunnossa pystyäkseen harrastamaan lajia.

Tankotanssi eli pole dance on peräisin sirkusmaailmasta. Nyt se on siirtynyt myös valtavirran liikuntalajiksi. Laji on maailmalla huippusuosittu liikuntamuoto, jossa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi.

Tankotanssia voit harrastaa meillä kurssimuotoisena alkeet- tai jatkoryhmässä. Tarjolla on myös perjantaisin 1/2 tason viikkotunti.

 

Raskaus ja tankotanssi. Emme suosittele tankotanssia raskaana oleville tai jos synnytyksestä on vähemmän aikaa kuin 3 kk.

 

Varusteet. Tunnille varusteeksi on hyvä varata lyhyet shortsit sekä pitkät housut. Varmista vielä, että et ole rasvannut ihoa viimeisen vuorokauden aikana. Korut on myös hyvä poistaa ennen tunnin alkua. Varaa mukaan myös vesipullo ja pieni pyyhe.

 

Katso tunnit varauskalenteristamme