Juhlagaalaan tuleville ohjeistusta

In marraskuu 8, 2019

showyleisö klo18:00:

Ovet avautuvat saliin klo 17:40 ja sisälle pääsee ainoastaan ennakkolipun hankittuaan. Liput ovat lähes loppuunmyydyt, muutama on vielä kotisalilla jäljellä. Sylilapset voivat tulla ilman lippua.

 

Show&Party-väki klo 18:00-01:30

Show alkaa klo18:00 ja katsomme sen. Ovella kutsuvieraille annetaan liput ja muut näyttävät ovella lippuaan.  Jokainen Party-lippulainen saa leiman käteensä. Show’n  jälkeen tyhjennämme salin ja järjestämme teille pienen ”ulkoilun” ennen Party-juhlan alkua. Juhlatilaan palataan klo20:00, jolloin aloitamme ohjelman toisen osuuden. Iltaa kanssamme voi viettää klo 01:30 asti.

PS. Iltajuhlat muistakaa showhenkinen pukeutuminen✨⭐️✨

Lapsiesiintyjät:

Yrityksemme juhlii kymmenenvuotista taivaltaan näyttävästi la 16.11.2019 klo 18:00 Palokunnantalolla. Harrastajilla on vihdoin mahdollisuus näyttää osaamisensa ja päästä esiintymään. Lapsenne harrastusryhmä tekee upean esityksen juhlaan ja sen teemana on supersankarit / ninjat lavalla. Kysymme tällä kyselyllä pääseekö lapsenne esiintymään juhlaan, mahdolliseen yhteisharjoituksiin (pe 1.11. ja 8.11. klo 17:30-18:15 Seminaarin koululle) ja osallistumaan kenraaliharjoituksiin juhlapäivänä klo 16:30. Kenraalin jälkeen lapset jäävät odottamaan esitystä lämpiöön.

Vanhemmilla ja huoltajilla on mahdollisuus osallistua juhlintaan lunastamalla lippu (10€) ko. esitykseen syysloman jälkeen ryhmän ohjaajalta (käteinen) tai kotisaliltamme (kortti ja käteinen) . Esiintyvät harrastajat eivät tarvitse lippua. Lippuja on rajoitetusti Palokunnan tilan rajallisuuden vuoksi. Kannatta siis lunastaa liput ajoissa.

Esiintyjien vaatetukset:
– Parkour pienet (16:45) Seminaarin ryhmä: supersankarit — värikästä ja mahdollisimman paljon erilaisten supersankareiden logoja / asuja / teemaa päälle
– Parkour isojen ryhmä ja trikit ja runit: ninjat ja taistelijat — otsalle pantaa ja kasvoihin vauhtiraitoja. Mielellään jotain myös värikästä päälle.
– ilma-akrobaatit ja maanantain show-ryhmä: värikkäät ninjat ja supersankarit sekaisin. Värikästä ja iloista päälle!

Huikeaa iltaa odotellessa!

fitSTATION