HALLOWEEN PARTYT la 6.11

In lokakuu 14, 2021

TTT workshopit tulossa lauantaina 6.11.2021

Partyt aloitetaan twerkillä, jatketaan tuolitanssilla ja päätetään tankotanssiin. Kaikki workshopit ovat 1,5 tuntisia. Halloween aiheinen asustus toivottavaa!!

TWERK klo 15.00 – 16.30

Tule mukaan twerk-tunnille, jossa tanssitaan halloween-tunnelmaisiin biiseihin. Tunti on tasoltaan avoin, jonne ovat tervetulleita kaikentasoiset ja ensikertalaiset. Tunnin alussa käydään läpi muutamia tekniikoita ja lopuksi koostetaan hyytävä koreografia. Tarvitset mukaan polvisuojat.

Workshopin ohjaa Sonja Pärnänen, joka opettaa tällä hetkellä Hyvinkäällä, mutta on myös tuttu Hämeenlinnassa. Sonjalle on tärkeää, että kaikki saavat tulla tassimaan juuri sellaisena kuin ovat.

 

TUOLITANSSI klo 16.30 – 18.00

Huhuu… tervetuloa mukaan karmean hauskaan tuolitanssiin. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat heittäytyä sensualliseen tanssiin tuolilla. Alun lämmittelyjen jälkeen teemme koreografian, joka sopii kaikille.

Ohjaajana Reija Siltanen, joka on ohjannut tuolitanssia lähemmäs 10 vuotta. Reijan mielestä kukaan ei voi koskaan tanssia väärin.

 

TANKOTANSSI klo 18.30 – 20.00

Houndted Heels tankotanssi workshop  kutsuu sinut mukaan tanssimaan halloween- teemaista ja sensuellia tankotanssikoreorafiaa.  Tunnille voi tulla korkokengissä tai ilman. Workshop  sopii kaiken tasoisille.

Ohjaajana Mira Kuusinen –  tankotanssi ja akrobatia taituri. Miran ohjauksessa jokainen saa onnistumisen tunteen.

Workshoppien hinnat:

20€/  workshop

30€ /2 workhoppia

40€/ kaikki 3 workhoppia

Varaa paikkasi kalenteri.fitstation.fi