fitSTATION on monipuolinen liikuntakeskus

fitSTATION

fitSTATION -kuntoiluasema Hämeenlinnassa tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia harrastaa ryhmäliikuntaa linja-autoasemalla sijaitsevissa tiloissaan. Haluat sitten harrastaa kuntoilua, tankotanssia, Lavista tai kehonhuoltoa, löydät meiltä siihen varmasti mahdollisuuden kattavasta viikkolukujärjestyksestämme. Pitkäjänteisemmän harrastuksen löydät monipuolisesta kurssivalikoimastamme.

Kurssumuotoisina tunteina mieltä löytyy ilma- ja lattia-akrobatiaa, joogaa, pilatesta, tuolitanssia, lasten liikuntaa, ryhtiryhmä, remonttiryhmä ja useita muita kuntoilumuotoja. Ilma- ja lattia-akrobatiasta löytyy useita tasoja, joten kurssitunteja löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneillekin voimistelijoille. Ammattitaitoisten kunto-ohjaajiemme tunneilla olet varmasti turvallisissa käsissä – palvelemme asiakkaitamme aina yksilön tarpeet huomioiden.

 

Ryhmäliikuntatunnit tarjoavat monia vaihtoehtoja hauskaan ja tehokkaaseen kuntoharrastukseen.
mm. Les Mills -tunnit: Bodybalance, Bodycombat ja Bodypump. Peruskuntotunnit löydät niin kotisaliltamme kuin eri kuntopysäkeiltämme ympäri kaupunkia. Katso ja tutustu kaikkiin  jumppatunteihimme  Kuntotunnit-osiosta (tuntikuvaukset).

 

Tankotanssi on tehokasta kuntoilua tangolla leikitellen. Lue Tankotanssi-osiosta monipuolisista tankotunneista ja siitä, kuinka pääset mukaan harrastajaksi.

 

Tilaustunnit polttareihin, TYKY-tempauksiin  tai pikkujouluihin järjestyvät meidän kauttamme. Haluat sitten järjestää porukallesi tankotanssia tai kuntoilua, tiedustele rohkeasti. Yhteystiedot löytyvät linkin alta (ensimmäinen sana).

 

Yrityksille  löytyy hyviä vaihtoehtoja Tyky-toimintaan; yhdessä tekeminen on sekä mukava että tärkeä osa työhyvinvointia. Tiedustele (040-4552557/Liisa)

Yhteystiedot

Kuntotunnit ja yritystunnit

Liisa Korhonen
0404552557 / liisa@fitstation.fi

 

Tuolitanssi,Tankotanssi, akrobatiatunnit, Heels, tanssitunnit ja tilaustunnit sekä esiintymiset (StationDancers)

Reija Siltanen
0440684965 /reija@fitstation.fi

  • Eteläkatu 1, 13100 Hämeenlinna
  • Tiski: 040 4552556

Löydät fitSTATIONin myös somesta