fitSTATION on monipuolinen liikuntakeskus

fitSTATION

fitSTATION -kuntoiluasema Hämeenlinnassa tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia harrastaa ryhmäliikuntaa linja-autoasemalla sijaitsevissa tiloissaan. Haluat sitten harrastaa kuntoilua, tankotanssia, akrobatiaa, Lavista, AirFlyta tai kehonhuoltoa, löydät meiltä siihen varmasti mahdollisuuden kattavasta viikkolukujärjestyksestämme. Pitkäjänteisemmän harrastuksen löydät monipuolisesta kurssivalikoimastamme.

 

Kurssimuotoisina tunteina mieltä löytyy ilma- ja lattia-akrobatiaa, joogaa, pilatesta, tuolitanssia, lasten liikuntaa, ryhtiryhmä, remonttiryhmä ja useita muita kuntoilumuotoja. Ilma- ja lattia-akrobatiasta löytyy useita tasoja, joten kurssitunteja löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneillekin voimistelijoille. Ammattitaitoisten kunto-ohjaajiemme tunneilla olet varmasti turvallisissa käsissä – palvelemme asiakkaitamme aina yksilön tarpeet huomioiden.

 

Ryhmäliikuntatunnit tarjoavat monia vaihtoehtoja hauskaan ja tehokkaaseen kuntoharrastukseen. Kuntotunnit löydät pääasiassa kotisaliltamme. Katso ja tutustu kaikkiin jumppatunteihimme tuntikuvauksista ja lukujärjestyksestä.

 

Tankotanssi on tehokasta kuntoilua tangolla leikitellen. Lue Tankotanssi-osiosta monipuolisista tankotunneista ja siitä, kuinka pääset mukaan harrastajaksi.

 

Tilaustunnit polttareihin, Tyky-tempauksiin tai pikkujouluihin järjestyvät meidän kauttamme. Haluat sitten järjestää porukallesi tankotanssia tai kuntoilua, tiedustele rohkeasti.

 

Yrityksille löytyy hyviä vaihtoehtoja Tyky-toimintaan; yhdessä tekeminen on sekä mukava että tärkeä osa työhyvinvointia. Tiedustele.

Yhteystiedot

Kuntotunnit ja yritystunnit

Liisa Korhonen
0404552557 / liisa@fitstation.fi

 

Tilaustunnit, tankotanssi, akrobatia, tuolitanssi ja tanssitunnit

Reija Siltanen
0440684965 /reija@fitstation.fi

  • Eteläkatu 1, 13100 Hämeenlinna

Löydät fitSTATIONin myös somesta