fitSTATION on monipuolinen liikuntakeskus

fitSTATION

fitSTATION -kuntoiluasema Hämeenlinnassa tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia harrastaa ryhmäliikuntaa linja-autoasemalla sijaitsevissa tiloissaan. Haluat sitten harrastaa kuntoilua, tankotanssia, akrobatiaa, Lavista, AirFlyta tai kehonhuoltoa, löydät meiltä siihen varmasti mahdollisuuden kattavasta viikkolukujärjestyksestämme. Pitkäjänteisemmän harrastuksen löydät monipuolisesta kurssivalikoimastamme.

 

Kurssimuotoisina tunteina mieltä löytyy ilma- ja lattia-akrobatiaa, joogaa, pilatesta, tuolitanssia, lasten liikuntaa, ryhtiryhmä, remonttiryhmä ja useita muita kuntoilumuotoja. Ilma- ja lattia-akrobatiasta löytyy useita tasoja, joten kurssitunteja löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneillekin voimistelijoille. Ammattitaitoisten kunto-ohjaajiemme tunneilla olet varmasti turvallisissa käsissä – palvelemme asiakkaitamme aina yksilön tarpeet huomioiden.

 

Ryhmäliikuntatunnit tarjoavat monia vaihtoehtoja hauskaan ja tehokkaaseen kuntoharrastukseen.
mm. Les Mills -tunnit: Bodybalance, Bodycombat ja Bodypump. Peruskuntotunnit löydät niin kotisaliltamme kuin eri kuntopysäkeiltämme ympäri kaupunkia. Katso ja tutustu kaikkiin jumppatunteihimme tuntikuvauksista ja lukujärjestyksestä.

 

Tankotanssi on tehokasta kuntoilua tangolla leikitellen. Lue Tankotanssi-osiosta monipuolisista tankotunneista ja siitä, kuinka pääset mukaan harrastajaksi.

 

Tilaustunnit polttareihin, Tyky-tempauksiin tai pikkujouluihin järjestyvät meidän kauttamme. Haluat sitten järjestää porukallesi tankotanssia tai kuntoilua, tiedustele rohkeasti.

 

Yrityksille löytyy hyviä vaihtoehtoja Tyky-toimintaan; yhdessä tekeminen on sekä mukava että tärkeä osa työhyvinvointia. Tiedustele.

Yhteystiedot

Kuntotunnit ja yritystunnit

Liisa Korhonen
0404552557 / liisa@fitstation.fi

 

Tuolitanssi, tankotanssi, akrobatiatunnit, Heels, tanssitunnit ja tilaustunnit sekä esiintymiset (StationDancers)

Reija Siltanen
0440684965 /reija@fitstation.fi

  • Eteläkatu 1, 13100 Hämeenlinna
  • Tiski: 040 4552556

Löydät fitSTATIONin myös somesta