fitSTATION AirFly antaa sinulle siivet!

UUTUUSLAJI AirFly

AirFly on tehokas ja superhauska kuntoilumuoto, joka kehittää erityisesti keskivartaloa ja räjähtävää lihasvoimaa. Välineen tarjoama painovoimavastus, joustavuus, liikesuuntien monipuolisuus ja tasapainottelu antavat erityisesti haasteita ja kehittymistä selän vahvistamiseen, keskivartalon syviin lihaksiin ja isojen lihasten voimantuottoon. Liikunnallinen tehokkuus, lihasvoiman kehittävyys ja treenin hauskuus tekevät kuntoilutuokiosta aivan huikean kokonaisuuden. AirFly alkoi salillamme lokakuussa 2018.

 

Järjestämme lajiin tutustuttavia esittelytunteja (löytyvät kalenterista), viikottaisia lukkaritunteja ja jatkotason tiiviskursseja. Jos olet aloittelija tai ensikertalainen, suosittelemme tulemaan AirFly:n lukkaritunnille tai lajin esittelytunnille. Lukkarituntimme ovat tällä hetkellä sellaisia, joille ei vaadita aikaisempaa kokemusta. Tunneille ja kursseille on aina varattava paikka. Varauskalenterimme löytyy: http://kalenteri.fitstation.fi.

Tiiviskurssilaiset Huom! Kun olet varannut paikan ensimmäiselle kurssikerralle, olet varannut kaikki harjoituskerrat samalla varauksella. KORVAUSKÄYNTÄNTÖ: Jos joudut olemaan poissa kurssikerralta, voit käydä korvaamassa sen muilla lajin tunneilla. Sovi asia aina kurssisi ohjaajan kanssa.)

 

AirFly-tunnilla hyödynnetään kattoon kiinnitettyä kuminauhavaljasta ja sen tarjoamaa kannattelua ja vastusta. Valjaan ominaisuuksia käytetään monipuolisesti hyväksi. Toisaalta valjas keventää raskaita liikkeitä kannattelemalla, jolloin saadaan kevennystä ja apua liikkeisiin, joita ei ehkä muuten jaksaisi. Pääosin kuitenkin treenissä hyödynnetään kuminauhan vastusta ja pomppukannattelua. Lihaksiston räjähtävän voimantuoton ominaisuuksia kehittämällä saadaan treeniin huikeita tuloksia ja liikunnan hyödyt maksimiin. Kattokuminauhan käyttö vaatii luonnostaan keskivartalon aktivoimisen ja tämä ominaisuus tuokin treeniin corealueen kehittymisen kuin itsestään.

 

AirFly-tunnit ohjataan ns. valmennustekniikkaa hyödyntäen — ohjaaja on coutsi, joka neuvoo ja ohjaa tunnin aikana yksilöllisesti. Perustunnit koostuvat välineen hallintaharjoituksista, lämmittelyliikkeistä, liikeiden harjoittelusta ja ns. treeniosuudesta, jossa hyödynnetään tunnilla opittuja liikkeitä. Yhdellä valjaalla on kaksi käyttäjää, joista toinen tekee oheisharjoitteita ja avustaa, toisen ollessa valjaissa. Valjasliikkeet ovat erittäin liikunnallisesti raskaita, joten koko tuntia ei voisi jaksaa niissä treenatakaan. Oheisliikkeet tarjoavat hyvän mahdollisuuden treenata tunnin tavoitteiden suuntaisia voima- ja hallintaliikkeitä. Tyhjäkäyntiä ja odottelua ei siis tunneilla ole.

 

AirFly-hinnasto: AirFly- tunnille voit tulla kymppikortillamme (1,5 rastia / treeni) tai kertamaksulla (15€ /14€). Tiiviskursseilla on omat hinnat, jotka löydät kurssin esittelysivulta (paina kurssin otsikkoa).

AirFly

AirFly tuntikuvaukset

tiiviskurssit

AirFly- kurssit löytyvät Kurssi-sivustostamme 

ja kaikille avoimet kertaluontoiset lukkaritunnit ovat nähtävissä lukujärjestyksessämme.

Seuraa kurssisivujamme!

Lukkaritunnit

AirFly-lajiin pääset osallistumaan kertaluontoisesti ilmoittautumalla yksittäistunnille varauskalenterimme kautta. Tällä hetkellä kaikki tunnit ovat perus & kunto -tasoa, jotka sopivat niin aloittelijalle kuin jo harrastaneellekin!

 

Tarkista ajankohtainen lukujärjestys.