fitSTATION tankotanssi

Tankotanssi

Tankotanssissa kuntoillaan lattiasta kattoon ulottuvalla tangolla. Laji kehittää notkeutta, voimaa ja kehonhallintaa. Tankotanssi voi tuntua vaativalta ja akrobaattiselta lajilta, mutta itse perustekniikan oppii helposti. Aloittelijan ei tarvitse olla huippukunnossa pystyäkseen harrastamaan lajia.

 

Tankotanssi eli pole dance on peräisin sirkusmaailmasta. Nyt se on siirtynyt myös valtavirran liikuntalajiksi.
Laji on maailmalla huippusuosittu liikuntamuoto, jossa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi.

 

Voit aloittaa tankotanssin meillä joko kurssimuotoisena tai yksittäisillä tunneilla sunnuntaisin Tanko&ilma-akro- tunneilla klo 13:30. 14 kerran kurssi maksaa 130€ ja yksittäisen tunnin hinta on 15€.

 

 

Raskaus ja tankotanssi. Emme suosittele tankotanssia raskaana oleville tai jos synnytyksestä on vähemmän aikaa kuin 3 kk.
Varusteet. Tunnille varusteeksi on hyvä varata lyhyet shortsit sekä pitkät housut. Varmista vielä, että et ole rasvannut ihoa viimeisen vuorokauden aikana. Korut on myös hyvä poistaa ennen tunnin alkua. Varaa mukaan myös vesipullo ja pieni pyyhe.

 

 

Tuntivaraukset

 

Tankotanssitunneille tulee varata paikka rajallisen tankomäärän vuoksi. Varaa paikkasi suoraan nettisivuiltamme klikkaamalla painikkeesta: ”varaa tunti tästä”.

 

Tuntivarausohjeet kertakävijöille ja kymppikorttilaisille

 

Varaa tunnille aina paikka nettisivujen varausjärjestelmästä http://kalenteri.fitstation.fi. Ensimmäisellä kerralla tulee rekisteröityä.

 

Tunnit on varattava viimeistään 2h ennen tunnin alkua. Tunti pidetään, jos tunnille on 3 tai enemmän ilmoittautuneita (2h ennen tunnin alkua).

 

Jos sinun täytyy perua tulemisesi, niin tee se vähintään 6h ennen tunnin alkua (vielä aiemminkin, jos mahdollista). Varauksesi voit itse perua nettivarausjärjestelmästä.

 

Peruuttamattomista/myöhässä peruutetuista varauksista käyttäjältä veloitetaan koko tunnin hinta. Jos käyttäjä toistuvasti jättää varauksensa peruuttamatta, on ylläpitäjällä oikeus poistaa käyttäjän varausoikeudet.

 

Näin saamme kaikki halukkaat mukaan tunneille ja vielä saman päivän aamuna voit katsoa ajankohtaisen varaustilanteen. Peruutusten myötä ns. täysille tunneille vapautuu paikkoja, joten käy tarkistamassa tilanne vielä lähemmin tunnin alkua.