Vauvajumppa Kevät 2020

In tammikuu 18, 2019

Nyt kaikki nostaa jalkaa, vauvajumppa alkaa!

 

Tervetuloa aloittamaan vauvajumppaa fitSTATIONIn liikuntatiloihin (Eteläkatu 1, linja-autoasemalla) Aloitamme infohetkellä ja jatkamme siitä jumpaten. Tulethan ensimmäisellä kerralla ajoissa. Hoidamme toimistohommat aluksi alta pois, mutta haluamme päästä ajoissa liikkumaan. Kurssimaksu hoidetaan ensimmäisellä  tai toisella kerralla ja maksuvälineinä käyvät käteinen, kortti ,liikuntasetelit, Eazybreak, e-Passi , smartumsaldo. Jos toteatte ensimmäisen tunnin jälkeen, että eipäs ollut yhtään meidän juttu, niin voitte maksaa kertamaksun 8€.

 

Tunnit ovat pääasiassa vanhemman liikuntahetki, vaikkakin vauva on aktiivinen osa tuntia (tanssikaveri, paino, viihdytettävä jne.) Laittakaa molemmille päälle joustavat ja mieleiset vaatteet, vanhemmalle mukaan vettä ja pyyhe, vauvalle vielä oma pikkuinen viltti/alusta (salin lattia ei ole 100%:sti hygieeninen). Jos sinulla on kantoliina tai -reppu, niin toki voit kokeilla myös sen käyttöä (ei välttämätön). Jos vauvasi on jo liikkuvaista sorttia, niin ota mukaasi myös viihdykettä/leluja, niin ei tule riskitilanteita tunnin vauvattomissa osuuksissa. Jokaisen vanhemman tulle pitää omasta vauvasta huolta siten, jotta vauva ei huomaamatta joudu toisten jalkoihin. Varsinkin isoja vauvoja ei jaksa koko tuntia sylittää, niin silloin voi laittaa tovereiden kanssa tutustumaan ja leikkimään.

 

Jumppaamme 100% vauvan ehdoilla. Jos vauvalla on uniaika, hän nukkukoon. Jos hänellä on nälkä, niin anna hänelle ruokaa vaikka kesken tunnin. Jos vauvasi on hyvässä vireessä, niin pitäkää hauskaa. Siis… ei ressata vaan jumpataan vauvan ehdoilla. Pyritään pohjustamaan vauvan olo mahdollisimman jumppamyönteiseksi (syönyt, virkeä ja kuivitettu). Jos mörrimöykky tulee kylään, niin antaa tulla — jumppaatte tilanteen mukaisesti.

Mukavaa jumppakautta!