Tankotanssin tuntikuvaukset

 

 

1 -taso

 

Tämä tunti sopii kaikille. Tunnilla harjoitellaan tankotekniikkaa, peruspyörähdyksiä, piruetteja, tangolla istuntaa ja tangolla seisontaa. Ei koreografiaa.
Tunnin kesto 55 min.

 

1/2 -taso

Tämä tunti sopii sekä 1-tason että 2-tason harrastajille. Tunnilla harjoitellaan jokaisen harrastajan oma taso huomioiden pyörähdyksiä ja niiden helppoja yhdistelmiä sekä erilaisia staattisia pitoja tangolla. Ei koreografiaa.
Tunnin kesto 55 min.

 

2 -taso

 

Tällä tunnilla täytyy hallita 1 -tason liikkeet. Tunnilla harjoitellaan pyörähdyksiä ja niiden yhdistelmiä sekä inverttejä. Ei koreografiaa.
Tunnin kesto 55 min.

 

2/3 -taso

 

Tällä tunnilla täytyy hallita 2-tason liikkeet, kuten takanoja, perhonen, kaksonen sekä pyörähdysten yhdistelmiä. Tunnilla harjoitetaan 2/3 -tason liikkeitä ja niitä yhdistellään lyhyiksi sarjoiksi. Ei koreografiaa.
Tunnin kesto 55 min.

 

3 -taso

 

Tällä tunnilla täytyy hallita 2/3 -tason liikkeitä, kuten handspring, aysha, olkanousu. Tunnilla harjoitellaan 3-tason liikkeitä. Ei koreografiaa.
Tunnin kesto 55 min.

 

Polesilks

 

Tällä tunnilla yhdistetään tanko ja akrobatiakangas, tehden yksittäisiä liikkeitä tai muutaman liikkeen yhdistelmiä. Tunti sopii kaiken tasoisille harrastajille ja myös vasta-alkajille. Ei koreografiaa.
Tunnin kesto 55 min.

 

Teematunnit

 

PoleStretch

 

Tunnilla tehdään eri tasoisia venytyksiin painottuvia tankoliikkeitä esim. jade, härkä, cupido, ballerina ja kaikenlaiset spagaatit ja selän venytysliikkeet. Tunnilla tehdään myös parivenytyksiä, jossa venytettävä voi rentoutua venytyksen aikana paremmin. Venyttelyyn on varattu enemmän aikaa kuin tavallisilla tunneilla. Tunti sopii kaikille!
Tunnin kesto 55 min.

 

TankoFit

 

TankoFit -tunnilla keksitytään parantamaan lihaskuntoa käyttäen kehonpainotreeniä sekä tankotanssin peruspyörähdyksiä. Tunnilla ei harjoitella tankotekniikkaa.
Tunti sopii kaikille.

 

Tankosarjat

 

Tunnilla harjoitellaan sarjoja yhdistämällä useita eri tankoliikkeitä.
Tunti sopii 2 -, 2/3 – ja 3 -tason harrastajille.

 

Pyörähdyssarjat

Tunnilla yhdistellään pyörähdyksiä sekä lattialiikkeitä sarjoiksi.
Tunti sopii kaikille.

 

SpinningPole

 

Tunnilla tehdään tankoliikkeitä pyörivällä tangolla. Tunnilla voidaan käyttää myös flyingpole -tankoa.
Tunti sopii kaikille jotka hallitsevat peruspyörähdykset ja tangolla istumisen, seisomisen sekä invertin.

 

Tankotiputukset

 

Tunnilla tehdään tankoliikkeiden yhdistelmiä joissa mukana on erilaisia tiputtautumisia tangolla.
Tunti sopii 2 -, 2/3 – ja 3 -tason harrastajille.

 

Acro & Pole

 

Tunnilla harjoitellaan permantoakrobatiaa sekä vastaavia liikkeitä tangolla. Akrobatialiikkeitä ovat esim. kärrynpyörät, käsilläseisonnat, siltakaato ja päälläseisonta. Ei koreografiaa.
Tunti sopii kaikille.