fitSTATION oy – kurssiehdot
Ilmoittautuessasi kurssille sitoudut alla oleviin ehtoihin.

 

VARATESSASI KURSSIPAIKAN OLET ILMOITTAUTUNUT SITOVASTI!

 

PERUUTUS on mahdollista tehdä ilman kulua viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkua. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme puolet kurssimaksusta. Kurssin alkamisen jälkeen olet velvollinen maksamaan kurssin kokonaisuudessaan vaikka keskeyttäisit kurssin tai peruuttaisit ilmoittautumisen. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö ennen kurssin alkua (ei kesken kauden).

HUOM! Jos peruutusta ei tehdä lainkaan, laskutamme koko kurssimaksun.

 

VAKUUTUKSET:  Suosittelemme jokaisen liikkujan vakuuttamaan itsensä tapaturman varalta.  fitSTATION oy:llä ei ole tapaturmavakuutusta kurssille osallistuville.

 

POISSAOLOJEN HYVITTÄMINEN
Korvaamme ainoastaan sairaus- / työ- / matkapoissaoloja – ei henkilökohtaiset menot. Jokaisella kurssilla on oma korvauskurssinsa/-tuntinsa, jolla voi käydä poissaolonsa korvaamassa.

Jos olet vuorotyöläinen tai sinulla on pidempi poissaolo kesken kurssin, niin ota yhteys yhteyshenkilöön ja tiedustele muokattua osallistumista. HUOM: Ainoastaan ennen kurssin alkua voi sopia muokatusta osallistumisesta – ei kesken kauden.

Korvaamme automaattisesti  kaksi sairauspoissaoloa ja voit helposti käydä korvaamassa sovitulla korvaustunnilla poissaolosi. Kurssit, joilla on rajoitetusti välineitä, korvauksista tulee sopia ohjaajan kanssa, mutta halutessaan voit käydä korvaamassa millä tahansa lukujärjestyksen kuntotunnilla  milloin vaan sinulle sopii. Saapuessasi korvaustunnille ilmoittaudu tiskille nimellä ja kurssitiedolla, merkitsemme korvaukset ylös. Jos olet poissa enemmän kuin kolme kertaa, emme korvaa poissaoloja kuin lääkärin todistusta vastaan.

 

LÄÄKÄRINTODISTUKSELLA KESKEYTTÄMINEN
Kurssimaksusta saa palautusta tai kurssi-ilmoittautumisen voi perua AINOASTAAN lääkärintodistusta vastaan, mikä kieltää liikkumisen. Jos sairastumisesta johtuva poissaolo kestää enemmän kuin 2 viikkoa, mutta ei koko loppukautta, voimme sopia korvauksesta henkilökohtaisesti. Keskeytyksestä on viipymättä ilmoitettava kurssin yhteyshenkilölle. Sairaslomatodistus on toimitettava korvausta pyydettäessä.

 

KURSSIMAKSU:
Kurssimaksu hoidetaan ensimmäisellä tai toisella kurssikerralla salin tiskille (tai erikseen ilmoitetulla tavalla). Halutessasi laskun lisäämme kurssihintaan 5€ pienlaskulisän, ja lasku lähetetään kurssin aloituskerran jälkeen.