fitSTATION oy – kurssiehdot
Ilmoittautuessasi kurssille sitoudut alla oleviin ehtoihin.

 

VARATESSASI KURSSIPAIKAN OLET ILMOITTAUTUNUT SITOVASTI!

PERUUTUS on mahdollista tehdä ilman kulua viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkua. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme puolet kurssimaksusta. Kurssin alkamisen jälkeen olet velvollinen maksamaan kurssin kokonaisuudessaan vaikka keskeyttäisit kurssin tai peruuttaisit ilmoittautumisen. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö ennen kurssin alkua (ei kesken kauden).

HUOM! Jos peruutusta ei tehdä lainkaan, laskutamme koko kurssimaksun.

 

POISSAOLOJEN HYVITTÄMINEN
Korvaamme ainoastaan sairaus- / työ- / matkapoissaoloja – ei henkilökohtaiset menot.

Jos olet vuorotyöläinen tai sinulla on pidempi poissaolo kesken kurssin, niin ota yhteys yhteyshenkilöön ja tiedustele muokattua osallistumista. HUOM: Ainoastaan ennen kurssin alkua voi sopia muokatusta osallistumisesta – ei kesken kauden.

Ensimmäinen poissaolo kurssilta on ns. omavastuu. Seuraavat kaksi poissaoloa voi käydä korvaamassa saman lajin toisella tunnilla siellä ollessa tilaa (sovitaan ohjaajan kanssa) tai millä vaan lukujärjestyksen kuntotunnilla. Saapuessasi korvauskuntotunnille ilmoittaudu tiskille nimellä ja kurssitiedolla, merkitsemme korvaukset ylös. Jos olet poissa enemmän kuin kolme kertaa, emme korvaa poissaoloja.

LÄÄKÄRINTODISTUKSELLA KESKEYTTÄMINEN
Kurssimaksusta saa palautusta tai kurssi-ilmoittautumisen voi perua AINOASTAAN lääkärintodistusta vastaan, mikä kieltää liikkumisen. Jos sairastumisesta johtuva poissaolo kestää enemmän kuin 2 viikkoa, mutta ei koko loppukautta, voimme sopia korvauksesta henkilökohtaisesti. Keskeytyksestä on viipymättä ilmoitettava kurssin yhteyshenkilölle. Sairaslomatodistus on toimitettava korvausta pyydettäessä.

KURSSIMAKSU:
Kurssimaksu hoidetaan ensimmäisellä tai toisella kurssikerralla salin tiskille (tai erikseen ilmoitetulla tavalla). Halutessasi laskun lisäämme kurssihintaan 5€ pienlaskulisän, ja lasku lähetetään kurssin aloituskerran jälkeen.