Personaltrainer Virpi Laurila ja kunto-ohjaaja Reija Siltanen luotsaavat elämäntapojen parantamisen ja peruskunnon kohentamisen 10 hengen ryhmää kolmen kuukauden ajan. Jokainen osallistuja määrittelee henkilökohtaisen tavoitteensa kuntotestin ja kehonkoostumusmittauksen avulla. Kehon tarpeiden mukaisesti jokainen saa asettettua tavoiteensa ja kurssin sisällön yksilölliseksi.

 

Ryhmä on tarkoitettu henkilölle, joka on syystä tai toisesta halukas muuttamaan elintapojaan, pudottamaan painoa ja tekemään töitä peruskuntonsa sekä vireytensä kohottamiseksi. Muutostyö vaatii paljon tietotaitoa ja kannustusta ja ennen kaikkea työvälineitä tavoitteiden saavuttamiseksi – me tarjoamme tiedon ja välineet asiantuntijoidemme välityksellä, mutta sinä teet työt meidän avustuksellamme. Kurssi sopii kaikille, joiden on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja satsata terveellisiin elämäntapoihin (mm. ravinto, liikunta, uni, painonhallinta, vireystila).

Tarkastellaan kehon tila mittausten avulla, lisätään liikuntaa, keskitytään tarkkailemaan ruokailua ja tarkkaillaan muita elämän osa-alueita, jotta voisimme kokonaisvaltaisesti paremmin.

 

Kurssirunko:

 • ALOITUSLUENTO & KEHONKOOSTUMUSmittaus: Launtaina 19.1.2019 klo 15:00-17:00 Koko ryhmälle yhteinen aloitustapaaminen, jossa käydään läpi kurssin toteutus ja aloitetaan laatimaan henkilökohtaiset tavoiteprofiilit (täydentyy kuntotestien myötä).
 • KAKSI OHJATTUA KUNTOILUA VIIKOSSA:
  1. VIIKOTTAINEN YHTEISTREENI: 23.1. – 17.4.2019 keskiviikkoisin klo 17:00-18:00 Tuomelan koulun peilisali
  2. KUNTOSALITREENI: Fitness Femmessä (vain naisille; miehille tarjotaan toinen ryhmäliikunta fitSTATIONilla)  26.1. – 13.4.2019 lauantaisin klo 13:00-14:30
 • OMATOIMISET TREENIT 2X VIIKOSSA: Ohjattujen kuntoilujen lisäksi jokainen osallistuja huolehtii kaksi omatoimista harjoitusta viikossa. Toinen on kuntosalitreeni ja toinen ryhmäliikuntatreeni. Kuntosaliharjoituksen voi toki tehdä myös muiden ryhmäläisten kanssa yhteistreeninä. FitSTATIONilla ohjaamme sinut osallistumaan viikottain tavoitteisiisi sopivaan treeniin lukujärjestystunnillamme.
 • PUOLEN VÄLIN TAPAAMINEN: Lauantaina 16.3.2019 klo 15:00-16:30. Tapaamisessa tarkkaillaan arjen ja vapaa-ajan valintoja. Ohjataan painonhallinnassa ja ruokavaliossa sekä tarjotaan välineitä oman kuntoilun monipuolistamiseen.
 • LOPPUKOKOONTUMINEN: Lauantaina 27.4.2019 klo 15:00. Kehonkoostumusmittaus sekä mietitään yhdessä jokaiselle jatkumo hyvin alkaneeseen elämänmuutokseen 🙂

 

 • Kurssiaika 19.1. – 27.4.2019 (ei hiihtolomalla vko 9) sisältäen aloitustreenin, 12x ohjattu yhteistreeni, 11x ohjattu kuntosalitreeni, 12x omavalintainen ryhmäliikuntatreeni ja 12 x omatoiminen kuntosalitreeni sekä puolen välin ja lopun kokoontumiset.
 • Ilmoittautuminen kalenteri.fitstation.fi –> rekisteröidy –> etsi kurssin aloituspäivä –> ilmoittaudu mukaan.
 • Kurssin hinta on 390€ (voi maksaa 2.erässä)
 • Lisätietoja kurssista Reija /0440684965
 • Tälle kurssille otetaan vain 10 henkilöä!