Keskiviikoisin temppuillaan monipuolisesti Loimua-areenan volttimontulla. Akro- & voimisteluvalmentaja Helka ohjaa lapsia ja nuoria ammattilaisen otteilla ja turvallisesti . Tarjolla kolmekin erilaista ryhmää!

 

 • 7-9v. AKROBATIATEMPUT, ESIVOLTIT JA RYHMÄAKROBATIAA
  Kurssilla pienet akroilijat pääsevät tutustumaan ja harjoittelemaan akrotemppuihin ja voimistelun eri taitoharjoitteisiin leikkimielisesti. Luvassa siis akrobatian alkeita ja harjoitteita yksin, yhdessä, maassa ja ilmassa eri alustoja hyödyntäen
 •   10-15v  TEMPPUTAITOVALMENNUS —  AKRO& VOLTTIKOULU
  Taitovalmennuksessa kehitetään yksilöllisesti harrastajan taitoja hänen omasta taitotasostaan kehittyen. Tunneilla harjoitellaan ja kehitellään voltteja, temppuja ja niiden tekniikoita rennolla meiningillä -kuntoilua ja monipuolista liikuntaa unohtamatta. Volttimonttuympäristö mahdollistaa turvallisen ja monipuolisen harjoittelun.

Keskiviikon akrobatiakurssit tavoittelevat liikunnan motivaatiota ja iloa monipuolisella lähestymistavallaan akrobatiaa kohden. Taustalla vaikuttavat eri akrobatialajien lähestymistavat kehonhallintaan. Jokaisen tunnin alussa tehdään lämmittelyt leikkien sekä voimaa ja kestävyyttä lisääviä, lapsille sopivia kuntoiluliikkeitä. Kurssit soveltuvat kaikille temppuilusta innostuville. Jokainen kurssilainen saa liikkua omalla tasollaan ja saa edetä rauhassa omissa taidoissaan.

 

Ryhmä tekee paljon yhteistyötä ja jokainen löytää varmasti oman roolinsa akrobatian maailmassa.  Harjoittelemme myös pyramideja, nostoja, lattia-akroa (käsiseisonnat, kärrynpyörät, kuperkeikat, sillat jne), voltteja sekä tavoitteellista liikkuvuutta. Näiden lisäksi jokaisella tunnilla tarjoillaan kuntoilutuokio, jossa tavoitteena on kunnon kohoaminen eri kunnon osa-alueilla – varjoamme tekemisen leikkiin ja temppuiluun 🙂

 

 • Ohjaaja: Helka Riikonen akrobatia- ja voimisteluvalmentaja ja apuohjaaja Venla Sulander
 • Tunnit pidetään Loimua-areenan volttimontulla, Härkätie 17 B, 13130 Hämeenlinna
 • Minimi osallistujamäärä 8 hlöä, maksimi 16 h
 • Tarkat kurssien tiedot löytyvät: https://liikuttajat.fi/fitstation/lastenkurssit
 • HUOM: Ilmoittautuessasi sitoudut kurssiehtoihimme! Tutustu tästä ehtoihin ennen paikan varaamista!
 • Ilmoittautuminen onnistuu myös sähköpostiin (liisa@fitstation.fi) tai salin tiskille
 • Lisätiedustelut Liisa /0404552557