D

Tulossa huikea setti workshoppeja. Workshopit ovat matalankynnyksen tunteja, joihin kaikki ovat enemmän kuin tervetulleita!

Workshoppeja opettavat lajien huiput!!

Twerkissä hallitseva Suomen mestari  Martta Rautio. Energinen Martta on twerkannut jo vuosien ajan ja on kisannut lajissa niin joukkueena kuin yksilönä. Viimeisen vuoden ajan Martta on aktiivisesti opettanut lajia Tampereella ja Helsingissä. Tanssissa Martalle on tärkeintä omaperäisyys ja itsensä ilmaisu. Martta haluaa kannustaa jokaista olemaan täysin oma itsensä ja ilmaisemaan itseään omalla tavalla tanssin kautta.

 

Tankotanssissa huikea Marika Hongisto. Marika on kotoisin Hämeenlinnasta, missä aloitti tankotanssin vuonna 2010. Marika on ohjannut tankotanssia vuodesta 2011. Joku saattaakin muistaa Marikan saliltamme 🙂 Marika on myös kisannut ja pärjännyt lajin parissa. Marika on personal trainer, joten yksilöohjaus on hänelle tärkeää myös ryhmässä.

 

Tuolitanssissa lajin konkari Reija Siltanen. Reija on tanssinut ikänsä ja ollut kehittämässä tuolitanssia salillamme alusta asti. Reijalle on tanssissa tärkeää itsensä ilmaisu, heittäytyminen ja omien rajojen rikkominen.

 

Aloitamme bilepäivän tankotanssilla klo 14.00 – 15.30, jatkamme tuolitanssilla klo 16.00- 17.00 ja kolmantena on twerk klo 17.00 – 18.30

 

Hinnat:

  • 1 workshop 15€
  • 2 workshoppia 25€
  • kaikki kolme 40€

Ilmoittautuminen kalenteri.fitstation.fi