30′ AVAAVA KEHONPAINOHARJOITTELU
Kuntoilua kehon omalla painolla käyttäen liikkeitä, jotka ovat samalla myös dynaamisia venytyksiä. Hiki tulee, lihaskunto kohenee ja samalla liikeradat avautuvat. Sopii niin kilpaurheilijalle kuin perusliikkujalle.

 

30′ HIKEÄ JA HAUSKAA
Peruskuntoa kohotetaan helpoilla ja hikisillä askelluksilla. Ei koukeroita, mutta välillä halutessaan pääsee jopa vähän tanssahtelemaan. Tavoitteena on sykkeen ja hapenottokyvyn kohotus hauskaa pitäen ja hikoillen.

 

30′ HIKEÄ JA KUNTOA
Sykettä ylös ja puuskustus käyntiin helpoilla ja hikisillä askelluksilla. Ei koukeroita, mutta juoksuakin ja korkeasykkeistä kuntoa kohottavaa liikkumista — tarjoamme myös low-valintoja, joten osallistumista ei tarvitse pelätä.

 

30′ KAHVAKUULA
Monipuolinen kahvakuulatuokio, jossa harjoitetaan voimaominaisuuksia monipuolisesti. Selkeää ja tehokasta lihasvoiman kehittämistä.

 

30′ KESKIVARTALO & FUNCTIONAL
Isketään keskivartaloa tukeviin ja tiivistäviin lihaksiin monipuolisin harjoituksin niin vahvistaen kuin toiminnallisesti kuntoillenkin.

 

30′ KIINTEYTYS
Lihasharjoittelua, jossa harjoitetaan kehon tuki- ja liikuntalihaksia monipuolisesti vahvistaen. Tavoitteena on tehdä monipuolinen ja kehon kiinteytymistä edistävä harjoitus.

 

30′ KIERTOHARJOITUS / VOIMA
Tehokkaat liikkeet selkeässä kiertoharjoittelumuodossa takaavat monipuolisen ja lihasvoimaa kehittävän treenin, jossa yksilölliset tavoitteet saavutetaan lisäpainoja säätelemällä ja intensiteettiä yksilölliseti muokaten.

 

30′ LIHAKSET ESIIN
Voimaharjoittelua, jossa täsmäisketään näkyvien lihasten kiinteyttämiseen ja vahvistamiseen tukilihaksistoa unohtamatta.  Selkeää ja tavoitteellista voimaharjoittelua.

 

30′ LIIKKUVUUS / KEHONHUOLTO
Venyttelyä niin staattisesti kuin dynaamisestikin. Aineenvaihduntaa aktivoiva,  palautumista edistävä, lihasten ja nivelten liikkuvuutta kehittävä harjoitus. Harjoituksen tyyli ja sisältö muokkautuu kulloisenkin tavoitteet mukaisesti.

 

30′ RASVANPOLTTOA
Rasvanpolttotasolla pysyvää askellusta ja liikkumista, joka soveltuu ihan kaiken tasoisille liikkujille.

 

30′ SYVÄVENYTTELY
Tehokkaita venytyksiä, joilla vaikutetaan jopa lihaksen lepomittaan. Rentouttava ja rauhallinen venyttelytuokio, joka lisää liikkuvuutta, aineenvaihduntaa ja palautumista.

 

30′ TOIMINNALLINEN
Tehokas toiminnallinen harjoitus, jossa käytetään niin kehon painoa kuin lisäpainojakin. Jokainen voi säädellä tehotasoa skaalamalla tekemistään omien tavoitteidensa mukaisesti.