MAANANTISIN

30′ HIKI JA KUNTO
Sykettä ylös ja puuskustus käyntiin helpoilla ja hikisillä askelluksilla. Ei koukeroita, mutta juoksuakin ja korkeasykkeistä kuntoa kohottavaa liikkumista — tarjoamme myös low-valintoja, joten osallistumista ei tarvitse pelätä.

30′ VOIMAA JA TOIMINNALLISTA
Voimaharjoittelu, jossa tehokkaat liikkeet  takaavat monipuolisen ja lihasvoimaa kehittävän treenin.  Jokainen saa yksilöllisen treenin lisäpainoja säätelemällä ja intensiteettiä muokaten.

TIISTAISIN

30´CORE BY AIRFLY

Kattokuminauhojen avulla keskitytään keskivartalon lihasten vahvistamiseen. AirFly-kuminauhat ovat erinomainen harjoitusväline saada core kuntoon.

30´TOIMINNALLINEN HIKI
Hiit- tyylinen treeni on sykkeen nostatusta toiminnallisten  harjoitusten avulla.

30´LIHASMUOKKAUS
Painojen, kuminauhojen ja kehonpainon avulla tehtävä lihasharjoitus.

 

KESKIVIIKKOISIN

30´ISKUJA JA POTKUJA

30´TOIMINNALLINEN KOKO KEHO
Tehokas toiminnallinen harjoitus, jossa käytetään niin kehon painoa kuin lisäpainojakin.
Jokainen voi säädellä tehotasoa skaalamalla tekemistään omien tavoitteidensa mukaisesti.

 

LAUANTAISIN

30′ RASVANPOLTTOA
Rasvanpolttotasolla pysyvää askellusta ja liikkumista, joka soveltuu ihan kaiken tasoisille liikkujille.

30′ KIINTEYTYS
Lihasharjoittelua, jossa harjoitetaan kehon tuki- ja liikuntalihaksia monipuolisesti vahvistaen. Tavoitteena on tehdä monipuolinen ja kehon kiinteytymistä edistävä harjoitus.

30′ KEHONHUOLTO
Venyttelyä niin staattisesti kuin dynaamisestikin. Aineenvaihduntaa aktivoiva,  palautumista edistävä, lihasten ja nivelten liikkuvuutta kehittävä harjoitus. Harjoituksen tyyli ja sisältö muokkautuu kulloisenkin tavoitteet mukaisesti.

 

SUNNUNTAISIN

30′ KAHVAKUULA
Monipuolinen kahvakuulatuokio, jossa harjoitetaan voimaominaisuuksia monipuolisesti. Selkeää ja tehokasta lihasvoiman kehittämistä.

30′ CORE
Isketään keskivartaloa tukeviin ja tiivistäviin lihaksiin monipuolisin harjoituksin niin vahvistaen kuin toiminnallisesti kuntoillenkin.

30′ AVAAVA LIHASHUOLTO
Kuntoilua kehon omalla painolla käyttäen liikkeitä, jotka ovat samalla myös dynaamisia venytyksiä. Hiki tulee, lihaskunto kohenee ja samalla liikeradat avautuvat. Sopii niin kilpaurheilijalle kuin perusliikkujalle.