Kurssit alkavat ja kuntotunneille muutoksia

In helmikuu 1, 2021

Helmikuu aloittaa niin lasten kuin aikuistenkin kurssit. Ryhmät alkavat pääosin pieninä ja lasten kursseilla pienryhmätoimintana yli kymmenen hengen ryhmissä. Kaikille ilmoittautuneille on ilmoitettu/ilmoitetaan asiasta sähköpostitse. HUOM! Jos joudumme katkaisemaan kurssit rajoitusten vuoksi, olemme sitoutuneet pitämään opetusta kurssisisällön mukaisesti. Jatkamme kurssia toisesta päästä tai tarjoamme ns. tiiviskurssin/leirin kesäkuun alkussa, jos sulku tulee. Kurssimaksulle on siis 100%:nen vastine vaikka kurssit joutuisivat tauolle.

Kuntotunneilla osalle tunneista otetaan enemmän aloituspaikkoja, koska emme pysty enää tarjoamaan lisätunteja kurssien alettua. Erityisesti paikallaan pysyviin lajeihin on lisätty paikkoja. Käytämme ainoastaan henkilökohtaisia välineitä ja desinfioimme välineet aina käytön jälkeen.  Halutessaan (suositus) asiakkaat voivat pitää kasvomaskeja siirtymätilanteissa. Osa tunneista, erityisesti liikkuvat tunnit, säilyvät 9hlön pienryhminä. Maksimiasiakasmäärät löytyvät kalenterista tunnin infolaatikosta.

Kurssien alkaessa huolehdimme erityisesti seuraavista:
– käsihygieniasta
– välineiden puhtaudesta
– lasten tunneilla pienryhmätoiminnasta (max. 9hlö + ohjaaja yhdessä solussa)
– etäisyyksistä parhamme mukaan
– mahdollisimman vähän kontaktia muihin ulkopuolisiin ihmisiin –> ei vanhempia saattamaan sisätiloihin. Jos joskus pakko, niin aikuisilla maskit päässä.
– Tunneille tullaan juuri tunnin alkaessa liikuntavarusteet valmiiksi päälle asetettuna ja poistuminen olisi mahdollisimman ripeää.
– Lastentunnit pidetään 55min mittaisina ja siihen aikaa olemme käyneet myös pukuhuoneissa vaihtamassa tavarat, jotta pukuhuoneet tyhjenevät ennen toisten tuloa eikä ristikkäistä kulkua syntyisi.
– Tunneille ei saa tulla kipeänä tai flunssaisen oloisena.