Raitis ilma ja alkukesän iloinen tunnelma… Kuuden kerran tiiviskurssi puistossa vauvan kanssa liikkuen.

Vauvajumppa on vauvan ja vanhemman yhteinen kuntoilutuokio, jossa molemmat saavat hyötyä osaksensa. Painopiste tunnilla on enemmän äidin kuntoilussa, hikoilussa ja kehon lihaskunnon palauttamisessaa takaisin kohti ”normaalitilaa” — tärkeimäpänä kuitenkin rento ulkoilu yhdessä kanssatovereiden kanssa. Vauva on aktiivisena osana tunnin sisältöä. Kuntoilemme lasta kantaen, viihdyttäen, kärrytellen ja ”ryskytellen”.

Sisaruksen hoitaja on paikalla kurssin ajan, jos hänelle on kysyntää. Sisarukset hoidetaan läheisessä leikkipuistossa ja Kaupungin puiston metsässä järjestämämme lastenhoitajan toimesta. Hinta 15€ / sisarus. Ilmoita mahdollisesta sisaruksesta ilmoittautumisesi yhteydessä.

Tunnilla ei tarvitse jännittää vauvan ”päivän kuntoa”. Kaikki toiminta on vauvakeskeistä/vauvaa kunnioittavaa. Lepäätte, jos kiukuttaa; nukutte, jos nukuttaa; jumppaatte, jos jumppauttaa… Pääasia, että toimitte yhteistyössä ja hauskaa pitäen.

  • Kurssiaika:  ma 5.6. – to 22.6. / 6 kertaa
  • Ryhmä kokoontuu maanantaisin ja torstaisin klo 10:30 – 11:15 Linnanpuistossa (maanantait) ja Kaupungin puiston lavalla (torstait)
  • Vauvan suositusikä 3kk-15kk
  • Ohjaaja: Liisa Korhonen ja Marianne Lehtinen
  • Ilmoittautuminen viimeistään 30.5.2015 fitSTATIONIn varausjärjestelmän tai sähköpostin kautta osoitteeseen info@fitstation.fi. Jos mukaan on tulossa sisar, joka tarvitsee hoitoa, niin ilmoittautukaa silloin spostilla. Muistathan kirjoittaa viestiin myös puhelinnumerosi ja täyden nimesi sekä kurssin tiedot. Jumpat ovat kurssimuotoisia, joten ilmoittaudut kerralla koko kurssille (ei kertakäyntejä)
  • Lisätiedustelut ja puhelinilmoittautumiset Reija / 0440684965
  • Kurssihinta  45€ / sisaruksen hoito 15€

 

NETTI-ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen:  http://kalenteri.fitstation.fi  -> kirjaudu/rekisteröidy -> etsi kurssin alkamispäivä -> varaa paikkasi.